1 active alert.
10 november, 2016 -

De inreisbepalingen voor Canada zijn gewijzigd. Zorg dat u over alle vereiste documenten beschikt voordat u op reis gaat.

Naast een geldig paspoort hebt u het volgende nodig:

  • een geldige Electronic Travel Authorization (eTA)*, of:
  • een geldig visum, of
  • een geldige permanente verblijfsvergunning.

Zie Canada.ca/eta voor de volledige details. 

*Houders van een geldig Canadees paspoort, een Canadese permanente verblijfsvergunning of een Canadees visum, alsmede staatsburgers van de VS, komen niet in aanmerking voor een eTA en dienen hun originele reisdocument te overleggen.

Onze vloot

We zijn trots op onze moderne vloot. Uw vakantie begint zodra u gaat zitten!

Airbus A310-300

Hier vindt u gedetailleerde beschrijvingen van onze vliegtuigen!

Airbus A330-200

Hier vindt u gedetailleerde beschrijvingen van onze vliegtuigen!

Airbus A330-300

Hier vindt u gedetailleerde beschrijvingen van onze vliegtuigen!

Boeing 737-700

Hier vindt u gedetailleerde beschrijvingen van onze vliegtuigen!

Boeing 737-800

Hier vindt u gedetailleerde beschrijvingen van onze vliegtuigen!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op ‘Doorgaan/Verder’ te klikken en gebruik te blijven maken van de Air Transat-website, gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en het gebruik van cookies. Meer informatie ›

Klik hier om het bericht te sluiten.