1 active alert.
10 november, 2016 -

De inreisbepalingen voor Canada zijn gewijzigd. Zorg dat u over alle vereiste documenten beschikt voordat u op reis gaat.

Naast een geldig paspoort hebt u het volgende nodig:

  • een geldige Electronic Travel Authorization (eTA)*, of:
  • een geldig visum, of
  • een geldige permanente verblijfsvergunning.

Zie Canada.ca/eta voor de volledige details. 

*Houders van een geldig Canadees paspoort, een Canadese permanente verblijfsvergunning of een Canadees visum, alsmede staatsburgers van de VS, komen niet in aanmerking voor een eTA en dienen hun originele reisdocument te overleggen.

Door andere vervoerders uitgevoerde vluchten

Let op: uw heen- of terugvlucht kan door een andere vervoerder dan Air Transat worden uitgevoerd.

Controleer de naam van de vervoerder voor uw vlucht op uw e-ticket. (Zie de informatie bij "Operated by").

Als uw vluchtnummer wordt voorafgegaan door “TS” (bijvoorbeeld TS123), gelden de vervoersvoorwaarden van Air Transat.

Als uw vluchtnummer wordt voorafgegaan door de afkorting van een van onze partners, vindt u op de website van deze partner meer informatie over de vervoersvoorwaarden, die van die van Air Transat kunnen verschillen.

Was deze pagina nuttig? Aanmelden is niet vereist.

Klik om ´ja´ te stemmen.

Klik om ´nee´ te stemmen.

11 4
Reden:


Deze website maakt gebruik van cookies. Door op ‘Doorgaan/Verder’ te klikken en gebruik te blijven maken van de Air Transat-website, gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en het gebruik van cookies. Meer informatie ›

Klik hier om het bericht te sluiten.