1 active alert.
10 november, 2016 -

De inreisbepalingen voor Canada zijn gewijzigd. Zorg dat u over alle vereiste documenten beschikt voordat u op reis gaat.

Naast een geldig paspoort hebt u het volgende nodig:

  • een geldige Electronic Travel Authorization (eTA)*, of:
  • een geldig visum, of
  • een geldige permanente verblijfsvergunning.

Zie Canada.ca/eta voor de volledige details. 

*Houders van een geldig Canadees paspoort, een Canadese permanente verblijfsvergunning of een Canadees visum, alsmede staatsburgers van de VS, komen niet in aanmerking voor een eTA en dienen hun originele reisdocument te overleggen.

Vanuit Mexico

De informatie op deze pagina geldt uitsluitend voor inwoners van Mexico die vanuit Mexico vertrekken.

Als u gebruik wilt maken van het digitale fiscale ontvangstbewijs dat via internet wordt verstrekt (CFDI, Comprobante Fiscal Digital a través de Internet), kunt u terecht op:
http://webportal.edicomgroup.com/customers/airtransat/pasaje (alleen beschikbaar in het Spaans)

U wordt van daaruit doorgestuurd naar een website van derden: Edicomunicaciones México S.A de C.V.

Was deze pagina nuttig? Aanmelden is niet vereist.

Klik om ´ja´ te stemmen.

Klik om ´nee´ te stemmen.

0 0
Reden:


Deze website maakt gebruik van cookies. Door op ‘Doorgaan/Verder’ te klikken en gebruik te blijven maken van de Air Transat-website, gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en het gebruik van cookies. Meer informatie ›

Klik hier om het bericht te sluiten.