1 active alert.
10 november, 2016 -

De inreisbepalingen voor Canada zijn gewijzigd. Zorg dat u over alle vereiste documenten beschikt voordat u op reis gaat.

Naast een geldig paspoort hebt u het volgende nodig:

  • een geldige Electronic Travel Authorization (eTA)*, of:
  • een geldig visum, of
  • een geldige permanente verblijfsvergunning.

Zie Canada.ca/eta voor de volledige details. 

*Houders van een geldig Canadees paspoort, een Canadese permanente verblijfsvergunning of een Canadees visum, alsmede staatsburgers van de VS, komen niet in aanmerking voor een eTA en dienen hun originele reisdocument te overleggen.

Groepsaanvraag naar Canada

This form is not accessible. Please contact the call centre at 1-877-872-6728 for assistance with your request. Offertes worden aangeboden op basis van minimaal 10 passagiers die vanaf dezelfde luchthaven vertrekken en daarnaast dezelfde vertrekdatum en bestemming hebben. 

* Verplicht veld


Contactinformatie
Groepsinformatie
Reisinformatie



Was deze pagina nuttig? Aanmelden is niet vereist.

Klik om ´ja´ te stemmen.

Klik om ´nee´ te stemmen.

0 0
Reden:


Deze website maakt gebruik van cookies. Door op ‘Doorgaan/Verder’ te klikken en gebruik te blijven maken van de Air Transat-website, gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en het gebruik van cookies. Meer informatie ›

Klik hier om het bericht te sluiten.