1 active alert.
10 Νοεμβρίου, 2016 -

Οι προϋποθέσεις εισόδου στον Καναδά έχουν αλλάξει. Βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα πριν από το ταξίδι σας.

Εκτός από διαβατήριο σε ισχύ, θα χρειαστείτε επίσης τα εξής:

  • Ηλεκτρονική ταξιδιωτική άδεια (eTA)* σε ισχύ ή
  • θεώρηση σε ισχύ ή
  • Κάρτα μόνιμου κατοίκου Καναδά (PRC) σε ισχύ

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Canada.ca/eta για αναλυτικές λεπτομέρειες.

*Οι κάτοχοι καναδικού διαβατηρίου, Κάρτας μόνιμου κατοίκου Καναδά (PRC) ή θεώρησης Καναδά σε ισχύ, καθώς και οι πολίτες των ΗΠΑ, δεν πληρούν τις προϋποθέσεις έκδοσης eTA και θα πρέπει να παρουσιάσουν τα πρωτότυπα έγγραφά τους για να ταξιδέψουν.

{{localize('accessibility.title')}}

Επωφεληθείτε από τις καλύτερες τιμές της Air Transat

Ο ισότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τους όρους χρήσης, κανονισμούς και την χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα ›

Κάντε κλικ εδώ, για να κλείσετε αυτό το μήνυμα.