1 active alert.
10 Νοεμβρίου, 2016 -

Οι προϋποθέσεις εισόδου στον Καναδά έχουν αλλάξει. Βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα πριν από το ταξίδι σας.

Εκτός από διαβατήριο σε ισχύ, θα χρειαστείτε επίσης τα εξής:

  • Ηλεκτρονική ταξιδιωτική άδεια (eTA)* σε ισχύ ή
  • θεώρηση σε ισχύ ή
  • Κάρτα μόνιμου κατοίκου Καναδά (PRC) σε ισχύ

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Canada.ca/eta για αναλυτικές λεπτομέρειες.

*Οι κάτοχοι καναδικού διαβατηρίου, Κάρτας μόνιμου κατοίκου Καναδά (PRC) ή θεώρησης Καναδά σε ισχύ, καθώς και οι πολίτες των ΗΠΑ, δεν πληρούν τις προϋποθέσεις έκδοσης eTA και θα πρέπει να παρουσιάσουν τα πρωτότυπα έγγραφά τους για να ταξιδέψουν.

Δρομολόγια πτήσεων

Σας φάνηκε χρήσιμη αυτή η σελίδα; Δεν απαιτείται σύνδεση

Κάντε κλικ για να ψηφίσετε "ναι".

Κάντε κλικ για να ψηφίσετε "όχι".

0 3
Λόγος:


Ο ισότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τους όρους χρήσης, κανονισμούς και την χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα ›

Κάντε κλικ εδώ, για να κλείσετε αυτό το μήνυμα.